Požičovňa - Predaj - Servis

CENTRUM NÁRADIA KOŠICE

O nás

Naša spoločnosť Jana Sopková – PPS* vznikla v roku 1994 v Košiciach ako jedna z prvých predajní s elektrickým ručným náradím.
*pozn. – PPS – Požičovňa, predaj, servis

Orientovali sme sa na predaj náradia dnes už neexistujúcej značky KANGO, ktorú zákazníci poznajú najmä ako výrobcu nezničiteľných búracích kladív. Od roku 1996 spolupracujeme s výhradným dovozcom značky Metabo – spoločnosťou Stamet s.r.o. Naša spolupráca pokračuje až dodnes a snažíme sa Vám prinášať to najkvalitnejšie nemecké náradie za prijateľné ceny. Samozrejme spolupracujeme aj s ďalšími profi značkami ako Bosch a Dewalt.

K základnému predaju patrí samozrejme aj odborné poradenstvo v oblasti použitia a využitia možností jednotlivého ponúkaného náradia a príslušenstva. Aby sme dokonale uspokojili potreby našich zákazníkov, zriadili sme požičovňu náradia a tým odbremenili bežného človeka ale aj stavebné spoločnosti od potreby nakupovať náradie na jednorázové účely. Náradie v našej požičovni sa snažíme pravidelne rozširovať v rámci našich možností.

Spokojnosť s našimi službami prejavili ako malí-strední podnikatelia aj väčšie spoločnosti, čo je známkou kvality nielen našej práce ale aj výrobcu Metabo náradia. Predávaný sortiment Metabo, Bosch, Dewalt ale aj Extol atď je pravidelne prezentovaný na odborných výstavách a veľtrhoch po celom svete. Osobne je možné v dohodnutom termíne prezentovať vybrané ; náradie priamo u zákazníka alebo v našej predajni. Postupne sa snažíme vybudovať širšie možnosti predaja predávaného náradia a zveľaďujeme prostredie, čomu nasvedčuje novootvorená predajňa (od roku 2006) a je v našom záujme zabezpečiť pre našich klientov pohodlný nákup pre správny výber náradia. Vďaka našej kvalite služieb a tovaru sme získali nových klientov, z ktorých mnohí sú stáli a zostali až dodnes.

Prechod na sro…

Od roku 2019 sme urobili dve najväčšie zmeny a to zmenu názvu z Jana Sopková – PPS na CENTRUM NÁRADIA KOŠICE, s.r.o. Január 2019 – sťahovanie do nových priestorov budovy Werferova 6. Väčší a krajší priestor nám umožnil ďalšie spolupráce s novými partnermi. Pribudlo náradie značky Scheppach, diamantové kotúče perfektnej kvality od výrobcu Distar či profesionálne vrtáky do betónu HAWERA. Od roku 2020 spolupracujeme s firmou Yves & Soteco, prostredníctvom ktorej Vám ponúkame profesionálne čistiace zariadenia. 

CENTRUM NÁRADIA KOŠICE, s.r.o.

Všetko pod jednou strechou…